01Трећа регионална летња у оквиру пројекта “Историја која повезује Балкан” одржаће се у периоду од 18. до 23. јула 2017. године у Валони (Албанија). TACSO (The Technical Assistance for Civil Society Organisations ) програм People2People подржава европско удружење историчара EUROCLIO, који у партнерству са Музејом Кућа Ане Франк и Центром за демократију и помирење у југоисточној Европи организују Трећу регионалну летњу школу у Албанији под називом “Going Beyond Pride and Pain?”.

Програм TACSO финансира учешће на летњој школи за 3 кандидата из Републике Србије. Позивамо наставнике историје, чланове Удружења за друштвену историју – Euroclio да аплицирају ако испуњавају следеће услове:

  • Најмање три године радног искуства у настави
  • Течно говоре енглески језик

Предност приликом избора имаће кандидати који су у свом досадашњем раду остварили значајне резултате на пољу имплементације савремених наставних метода у настави историје, спремни су за регионалну и међународну сарадњу и континуирано стручно усавршавање.

Кандидати ће приликом апликације уз мотивационо писмо морати да приложе и оверену препоруку председника Удружења. Више информација на мејл [email protected]

Заинтересовани кандидати требају да попуне апликациони формулар најкасније 21. маја 2017. до 24:00 часова.

Апликациони формулар може се наћи на линку: https://www.surveymonkey.com/r/5MPFMPB

Избор кандидата ће се извршити до 2. јуна 2017. Само изабрани кандидати биће контактирани.

Погледај још:

Јавни позив

Агенда летње школе

Сазнај више: http://tacso.org/news/p2p/?id=15134

 

Прочитај о претходним Euroclio летњим школама:

Прва регионална EUROCLIO летња школа „Историја која повезује“

Летња школа – “Историја која повезује Исток и Запад – Учење кроз испреплетане тековине наставе историје и културног наслеђа”

Оставите коментар